dilluns, 29 de gener del 2018

BONA SORT JOAN


Dedicatòria al Joan, el nostre antic professor

Joan…fa tant de temps que has marxat.
Quant de temps ha passat!
Amb missatges no podem expressar,
Tot el que et trobem a faltar!
Aquell professor que ens va ensenyar,
Com deixar de xerrar…

Però…Encara ho estem posant en pràctica!




JOAN
El Joan ha sigut un molt bon professor aquest últim any amb les classes de 6èB i 6èA.
En aquest cas ha sigut tutor de la classe de 6èB i  assignatures puntuals amb la classe de 6èA.
El Joan aquest any s’ha jubilat però crec que parlo en nom de tot 6é quan dic que ens ha ensenyat moltes coses a part de les matèries.
Ens ha ensenyat a respectar i cuidar les coses i amics que tenim, ens ha ajudat en tots els problemes i dificultats que hem tingut durant els cursos, ens ha ensenyat a esforçar-nos en tot i fer les coses bé, ens ha ensenyat a saber tot el que sabem fins ara, etc.
Per sobretot ens `ha ensenyat a que dins de l’estudi poden haver moltes coses bones i moltes rialles.
Gràcies per aquests cursos amb tants riures i diversió. T’estimem Joan!!!


 Juan

Juan, gràcies  per tot, m’has ensenyat un munt de coses  desde mates, català, castellà, medi, fins a llegir millor, l ’ortografia, compressió lectora etc. Ets un profe molt enrollat i exemplar. Ens vas ensenyar a valorar a les persones per com són per dins i no per com són per fora, als companys, perquè no tots tenen la mateixa sort, o potser  la mateixa facilitat , perquè els humans no som perfectes. Ens coneixes millor que la teva mà, saps qui te dificultat en allò i qui te facilitat en això. Et fèiem enfadar però també riure. Sí manaves deures ¿I que? Va valer la pena després d’escriure n’havien rialles i ens ho passàvem molt bé, no canviaria per res del món aquells moments, ni tampoc canviaria tota la saviesa que ens vas saber donar, per a mi es un gran tresor. Gràcies, gràcies per tot. potser només amb un gràcies o amb mil gràcies em quedo curta perquè encara que “Gràcies” sigui només una paraula jo la dic des del meu cor i amb tot el meu amor. T’estimo Juan per tots aquells moments i somriures. Et desitgem tot lo millor del món.                             


Leyre González  




Joan
Gràcies Joan per aquest curs i mig tant fantàstic que ens has donat. Gràcies per ensenyar-nos les coses que no sabíem, per resoldre els dubtes que teníem. Per fer bromes tant gracioses. Per aguantar-nos tant de temps i suportar que no tanquéssim la boca ni sota l’aigua. Ha sigut molt bo el temps que hem passat amb tu i espero que t’ho passis molt bé durant tota la teva nova vida que et ve per davant. Espero veure’t algun dia d’aquests. Un petó molt fort.
Judit     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada